Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_مناسبتهای مختلف بهانه‌ای است تا رزمایش کمک مومنانه، جهت دستگیری محرومین و نیازمندان انجام پذیرد، کمکی که اینبار نوبت به ایم‌الله دهه فجر رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، نوع‌دوستی و یاری رساندن به دیگران که در فرهنگ ما نهادینه شده ، همواره سبب خلق صحنه‌های زیبایی در جامعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمک مومنانه که طبق فرمایش مقام معظم رهبری از همان بدو گستردگی بیماری کرونا، در تمامی شهرها رونق یافت، هنوز هم به قوت خود باقی است.

کمک‌هایی که نقش مردم و خیرین در گستردگی آن را نمی‌توان نادیده گرفت. مناسبت‌های مختلف بهانه‌ای می‌شود برای توزیع مهر و یاری در قالب کمک‌های مومنانه و اهدای بسته‌های معیشتی به افراد کم برخوردار جامعه. در ایام‌الله دهه مبارک فجر، به یُمن قداست روزهای پر شور انقلاب، اهدای سبدهای معیشتی و اهدای جهیزیه از جمله برنامه‌های تعیین شده از سوی نهادها محسوب می‌شود. شهرستان سوادکوه که بار محرومیت را به دوش می‌کشد، کمک‌های مومنانه فرصتی برای رسیدگی به وضعیت معیشتی جامعه هدف آن است. رزمایش کمک مومنانه در اولین روز از دهه مبارک فجر در سوادکوه با همکاری سپاه شهرستان و کمیته‌امداد برگزار شد و طی آن تعداد 1500 بسته سبد کالا و 25 سری جهیزیه بین خانواده‌های کم برخوردار توزیع شد.

سرهنگ محمدباقر قزلباش فرمانده سپاه شهرستان سوادکوه در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تبریک ایام دهه فجر روحیه جهادی را یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب برشمرد و اظهارداشت: یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب، روحیه جهادی و توجه به محرومین است که در بین مردم و مسئولین ایجاد شده است. 

قزلباش درمورد رزمایش کمک مومنانه گفت: در اولین روز از دهه فجر، رزمایش کمک مومنانه را داشته‌ایم و تعداد 1500 بسته برای کمک به محرومان سوادکوه، توزیع شد. 

وی افزود: ارزش ریالی هر بسته حدود 500 هزار تومان که در مجموع 750 میلیون تومان بوده است.‌این بسته‌ها به همت سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا تهیه و در سطح استان تحویل همه شهرستان‌ها داده شد.در سال 1400 تعداد 5450 سبد کالا تاکنون در سوادکوه توزیع کردیم. 

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه با بیان اینکه جامعه هدف این بسته‌های کمک مومنانه شامل افراد غیرتحت پوشش نهادهای حمایتی نیز شده، اظهارداشت: بخشی از محرومان تحت پوشش کمیته‌امداد و بهزیستی هستند. بخشی هم از اقشار و اصناف مختلفی که در دوران کرونا آسیب دیده‌اند و بخشی از جامعه هدف نیز مربوط به کسانی می‌شود که توسط حوزه‌‌ها و پایگاه‌های مقاومت شناسایی شدند.

احمد سعادت معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته‌امداد مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سواد‌کوه با اشاره به برنامه‌های ویژه کمیته‌امداد استان در ایام دهه فجر، اظهارداشت: افتتاح مراکز نیکوکاری، توزیع سبد کالا، توزیع جهیزیه و توزیع لوازم خانگی ازجمله برنامه‌های ویژه کمیته‌امداد در دهه فجر محسوب می‌شوند. 

وی افزود: افتتاح 50 مرکز نیکوکاری انجام شد.‌توزیع سبد کالا نیز در همه شهرستان‌ها براساس میزان کمک جمع‌آوری شده و همچنین اهدای جهیزیه، انجام می‌شود که در اولین روز دهه فجر تعداد 1500 بسته سبد کالا و 25 سری جهیزیه در سوادکوه توزیع گردید. 

سعادت درمورد توزیع لوازم خانگی در ایام دهه فجر در استان، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا پایان سال قریب به هزار یخچال تحویل دهیم. تعداد 100 ماشین لباسشویی و 100 تلویزیون نیز در برنامه قرار دارد. آبگرمکن و بخاری در برخی شهرستان‌ها توزیع و برخی نیز در ایام دهه فجر توزیع خواهد شد.‌

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته‌امداد مازندران، کمک‌های مردمی را مهم‌ترین منبع مالی کمیته امداد دانسته و تصریح کرد: می‌توان گفت 90 درصد کمک‌های مومنانه از کمک‌های مردمی است. امسال قریب به 350 میلیارد تومان، مردم مازندران به کمیته‌امداد کمک کردند. این کمک‌ها در 4 سر فصل زکات، صدقات، اکرام و مبتنی بر نیاز بوده است. 

سعادت با بیان اینکه سوادکوه بالاترین میزان سرانه پرداخت صدقه در استان را دارد ، اظهارداشت: نرخ پرداخت صدقه در سوادکوه و سوادکوه شمالی بالاست. درواقع بالاترین نرخ در مازندران است. سوادکوه و سوادکوه شمالی از لحاظ سرانه پرداخت صدقه اول و جویبار دوم است.یکی از منابع ثابت در حوزه صدقات قرار دارد.‌

یک میلیارد تومان کمک مومنانه به مناسبت حماسه ششم بهمن در آمل توزیع شد + فیلم363 میلیارد تومان به نیازمندان کردستانی پرداخت شدسپاه کرمانشاه 24 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع می‌کندبه گزارش تسنیم ، رزمایش کمک مومنانه روح لطیف خیرخواهی و فرهنگ دینی ما را به خوبی به تصویر می‌کشد. تصاویری که در پس همه آنها رنگ و بوی خدا را می‌توان به خوبی حس کرد. فرصت‌هایی که برای شاد کردن دل، چشم انتظاران  یاری و کمک، به خوبی غنیمت شمرده می‌شود به زیبایی خالق حماسه‌های نوع‌دوستی شده و تجلی‌گر انفاق، اخلاص و اکرام می‌شوند. رسیدگی به وضع محرومان جامعه، این روزها وسعت یافته و تکاپوی خدمت به نیازمندان در همه جا رونق گرفته است. اگرچه کمک‌های مومنانه ، جلوه زیبایی از تلاش برای کاهش آسیب‌های حاصل از فقر است اما برای حل معضلات اقتصادی و بحران‌های معیشتی، نیازمند تدابیر لازم در سطح کلان هستیم‌.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رزمایش کمک مومنانه کمک های مومنانه ایام دهه فجر کمیته امداد سبد کالا توزیع شد کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در گفتگو با روزنامه اصلاح طلب هم‎ میهن به نقد عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس پرداخته ‎است که در ادامه می خوانید؛

*‌این تحلیل وجود دارد که برخی با انتقادات تند و تیز از هیئت‌رئیسه از تریبون مجلس به‌دنبال آن هستند که کرسی‌های هیئت‌رئیسه مجلس بعدی را کسب کنند. عملکرد هیئت‌رئیسه را در دوره یازدهم مجلس چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سخنگوی وقت شورای نگهبان در سال ۱۴۰۰ گفت: «مردم در انتخابات شرکت کنند یا خیر، در مشروعیت انتخابات تاثیری نخواهد داشت.» یعنی انتخاباتی با پشتوانه ۴۰ درصدی مشارکت مردم با انتخابات ۸۰ درصدی تفاوتی ندارد. این نوع نگاه حکمرانی ما به انتخابات است و مردم محلی از اعراب در سیاست و اقتصاد ندارند. اردیبهشت امسال یک‌سال از موضوع دریافت خودروهای شاسی‌بلند می‌گذرد. خطاب من به هیئت‌رئیسه بود و سوال کردم که دریافت این خودروها با استیضاح وزیر چه نسبتی دارد؟ یک‌سال از این سوال می‌گذرد و با وجود مستندات دقیقی که ارائه شد، میکروفن نماینده‌ای که این موضوع را اعلام کرد بسته، دادگاهی و به یک‌سال زندان محکوم شد. اما هیچ گزارشی از جانب هیئت‌رئیسه به مردم داده نشد درحالی‌که مردم با اعلام موضوع خودروهای شاسی‌بلند با ابهاماتی روبه‌رو شدند. این برای ارزیابی عملکرد هیئت‌رئیسه و حتی مجلس کافی است.

*‌پس با این مورد که مطرح کردید از نگاه شما عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس بد بوده است؟

مجلس با اعلام این خبر با یک اتهام روبه‌رو شده بود. نمایندگان باید از مجلس می‌خواستند که از شأن مجلس و نمایندگان در چنین شائبه‌ای دفاع کند. چطور وقتی موضوع استعفای نادران اعلام وصول نمی‌شود جلوی تریبون مجلس تحصن می‌کنند و تا آخر جلسه اعلام وصول استعفای خود را می‌گیرند. چرا نمایندگان مجلس که در مظان چنین شائبه‌ای قرار گرفتند چنین مطالبه‌ای از هیئت‌رئیسه نداشتند؟

*‌این دلیل بر نقد عملکرد همه مجلس و نه‌فقط هیئت رئیسه است، به گفته شما هیچ کسی مطالبه‌ای در این زمینه نداشته ‎است؟

فقط نوری‌قزلجه و صباغیان پس از آنکه میکروفن من بسته شد، به این موضوع معترض شدند. رئیس مجلس نیز گفت: «مصوبه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است.» کدام ماده قانونی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اجازه می‌دهد که سامانه نماینده مردم به مدت ۴۰ روز بسته شود؟

*‌علاوه بر این موضوعی که شما به‌عنوان نقد به عملکرد هیئت‌رئیسه مطرح کرده‎اید، یکی از انتقاداتی که به هیئت‌رئیسه می‎شود، ورود قطاری ۴۰-۳۰ نفره به مجلس است. چقدر موضوع ورود اتوبوسی و قطاری افراد به مجلس را قبول دارید؟

شاید بیش از این تعداد وارد مجلس شده‌اند. جماعتی از شهرداری وارد مجلس شده‌اند و در ساختار مجلس مسئولیت و پست گرفته‌اند. این افراد از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا(س)، اتوبوسرانی و... به مجلس آمده‌اند و در نهاد اصلی جمهوری اسلامی پست گرفته‌اند.

*‌این موضوعات، مطمئناً مرتبط با ماه‎های اخیر نیست، چرا نمایندگان در ماه‎های آخر و حتی روزهای پایانی عمر مجلس یازدهم این انتقادات را مطرح می‌کنند؟

هر کسی به انگیزه خاص خود به این موضوعات می‌پردازد. اما من در مناظره با رئیس سازمان خصوصی‌سازی موضوع ورود افراد به مجلس را مطرح کردم و گفتم که شما صاحب چه فضیلتی هستی که این حجم از ثروت کشور به دست‌تان سپرده شده است؟ البته شما جزو فرهیخته‌ترین‌ها هستید بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا (س)، تاکسیرانی و... آمده‌اند. او در مقام پاسخگویی گفت: «جواب ایشان را رهبری باید بدهد.» و جلوی چشم مردم مناظره تلویزیونی را ترک کرد. من اعلام کردم این فرد تاکنون یک آپارتمان در عمرش فروخته که ما ۹ هزار ملک بزرگ دولت را به او سپردیم تا بفروشد؟

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904243

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • آمادگی صددرصدی برای برگزاری دور دوم انتخابات الکترونیکی در ۵ شهر مازندران
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • صنعت مازندران نیم مرده است/حرائم بلای جان سوادکوه
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام